29.01.2011 г.

Минерална вода и любов чистят тялото

Направете почистване на тялото си! Дори да не сте пушачи и да не употребявате алкохол, навсякъде около нас е толкова мръсно, че нищо не можем да избегнем. Можем обаче да  изхвърлим отровите от тялото си за 14 дни. Всеки ден вдишваме химикали, алелгени, пием консерванти и оцветители, тъпчем се с пестициди и хербициди и освен това гълтаме още купища таблетки, от които няма да имаме нужда, ако живеем малко по-здравословно.

Гълтайте повече минерална вода. Изберете вид, който предпочитате и ви допада, и пийте поне 1,5 литра през деня. Най-добре е водата да бъде слабо минерализирана.
Не се наливайте, ако имате хипертония и не гълтаите течността от бутилката наведнъж, за да не  товарите безогледно кръвоносната система. Носете шишето с вода с вас и отпивайте 5-6 чаши на ден.

Наблегнете на любовта. Това ще стимулира кръвообращението, ще пречиства клетките и кръвта. Заслугата на секса е в това, че  уравновесява хормонално организма и на мъжа, и на жената. Това подобрява защитните сили на организма. Така се стеснява периметърът на всеки вид алергия.
Редовният секс създава и добра психична нагласа. Няма депресивни състояния или такива на параноя.
Какво е общото на минералната вода и секса при изхвърлянето на отровите? И двата начина са ефикасни. Разликата е в това, че единият е по-приятен!

Натоварвайте мускулите и заместете кафето с плодови чайове. Посещавайте фитнеса или спортувайте сред природата. Когато можете, движете се пеша. Нито капка от черното питие през тези 14 дни. Нуждаете се от билкови чайове, без черен чай, в който има тефилин.

Увеличете целулозата в храната. В периода яжте повече зеленчуци и плодове, като наблегнете на зелен фасул, зеле, небелени пресни чушки и домати и разбира се на краставичките. Много добре действа салата с царевица. За плодовете няма забележки. Само явълките яжте с кората.

Няма коментари: